Årets første blogindlæg

Jeg er glad for min blog. Faktisk synes jeg den har den perfekte størrelse af en hjemmeside til mig. Det er en platform, hvor jeg let kan dele mine tanker og indlæg på internettet. Mere har jeg ikke brug for.

Men jeg har også kigget på hvilke andre muligheder og systemer der findes. Hvis man eksempelvis ville sælge noget fra sin hjemmeside. Jeg har en god ven, som har en webshop i Esbjerg. Han sælger produkter til hele Danmark, og det er egentlig ret smart. Han har ikke selv forstand på det tekniske i forhold til shoppen, så det har han fået professionel hjælp til. Tilgengæld er han en god købmand, og det har han gavn af, når han sælger produkter fra sin hjemmeside.
Når han fortæller om sin webshop, kan jeg godt se, at jeg også har en del vej, før jeg for alvor vil kunne lave en webshop. Der er simpelthen for mange elementer, som jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med.

Men det er heller ikke aktuelt, for nu vil jeg hellere fokusere på at skrive nogle gode blogindlæg.