Med bind for øjnene

Må man godt bruge kanoner til at skyde indbrudstyve? Det ser ud til at svaret er ja. For faktisk bliver det mere og mere populært at skyde indbrudstyve med kanoner, tågekanoner.

Midlerne til at sikre sig imod indbrud bliver mere og mere udviklet. Nu er der også kommet teater effekter i brug, når en særlig tågekanon kan fylde et helt rum med røg i tilfælde af indbrud. På den måde, kan tyven ikke orientere sig, og det er eftersigende vanskeligt at være indbrudstyv når man har bind for øjnene. Man forventer derfor, at de fleste tyve vil tage flugten og komme fra indbrudet uden nævnværdige værdier.
Det virker egentlig som en ret oplagt ide. Måske har teknologien bare skullet være klar til den. For det kræver selvfølgelig meget røg på kort tid, at fylde et helt lokale op med røg. Men det ser ud til, at teknologien nu er så udviklet, at det faktisk er muligt.

Mit indtryk er også, at det er en populære løsning, især fordi den så effektivt hindrer tyven i sine handlinger.