En god bog er en god aften

Jeg har altid været vild med at læse. Jeg har faktisk læst bøger lige så lang tid, som jeg kan huske tilbage. For mange, så handler sommeren og sommerferien om, at de har god tid til at læse bøger. Det gør det også lidt for mig. Men jeg tror faktisk at jeg læser mindre om sommeren, end jeg gør på årets øvrige årstider.

Faktisk synes jeg, at efteråret er starten på et godt bogår. Når vejret bliver dårligere, og aftenerne bliver mørke, så synes jeg at man skal trække indendøre, finde en god bog og et lunt tæppe frem. Det er bogsæson for mig.
Jeg har selvfølgelig nogle yndlingsforfattere. Dem prøver jeg altid at få læst deres nyeste bøger. Men jeg forsøger også hvert år, at læse nogle forfattere jeg ikke kender så godt. Hvem ved, måske der pludselig dukker noget op, som jeg også bliver helt vild med. Man kan jo altid håbe. Så det plejer jeg at gøre tidligt på efteråret. Hvis jeg bliver grebet af en bestemt forfatter, har jeg nemlig hele vinteren til at læse mere.

En aften med en god bog, det er en god aften for mig.