Sommeren er slut

For de fleste mennesker, så betyder september at sommeren er slut. Sådan er det ihverfald hvis man kigger på de traditionelle sæsoner. Men for en bestemt gruppe så betyder september også at man skal tilbage til hverdagen eller måske igang med en helt ny hverdag.

Jeg tænker selvfølgelig på de mange studerende. Det er i september at sommerferien slutter, og de forskellige uddannelser igen starter.
Jeg husker selv, da jeg startede med at studere computer science. Det år man starter er man selvfølgelig helt vildt spændt. Når man starter efter en god lang sommerferie. Men i de efterfølgende år er det allerede blevet hverdag. Man kender studiet, de medstuderende, underviserne. Det er ikke længere nyt, det bliver hurtigt hverdag.

Nogen vil nok mene at det er en rigeligt lang sommerferie, men til gengæld er der ikke rigtigt flere ferier inden juleferien. Så det er et koncentreret efterår når man er studerende.
Jeg er helt sikker på, at der går mange spændte studerende rundt i disse dage, og har deres første dage på en helt ny uddannelse.