Med bind for øjnene

Må man godt bruge kanoner til at skyde indbrudstyve? Det ser ud til at svaret er ja. For faktisk bliver det mere og mere populært at skyde indbrudstyve med kanoner, tågekanoner.

Midlerne til at sikre sig imod indbrud bliver mere og mere udviklet. Nu er der også kommet teater effekter i brug, når en særlig tågekanon kan fylde et helt rum med røg i tilfælde af indbrud. På den måde, kan tyven ikke orientere sig, og det er eftersigende vanskeligt at være indbrudstyv når man har bind for øjnene. Man forventer derfor, at de fleste tyve vil tage flugten og komme fra indbrudet uden nævnværdige værdier.
Det virker egentlig som en ret oplagt ide. Måske har teknologien bare skullet være klar til den. For det kræver selvfølgelig meget røg på kort tid, at fylde et helt lokale op med røg. Men det ser ud til, at teknologien nu er så udviklet, at det faktisk er muligt.

Mit indtryk er også, at det er en populære løsning, især fordi den så effektivt hindrer tyven i sine handlinger.

Ekstra udstyr til din bog

For dem der ikke læser særligt mange bøger, så er en bog egentlig nok bare en bog.

Men for os, som er helt vilde med at læse. Så er en bog ikke bare en bog.
Man opdager hurtigt, hvilken fysisk kvalitet en bog har. Alle bøger er nemlig ikke af samme kvalitet, tværtimod.
Men udover selve bogen, så findes der mange andre steder, hvor du også kan opgradere din bog oplevelse. Der findes nemlig en masse forskelligt ekstra udstyr til dine bøger.
De fleste kender nok bogmærket. Som praktisk og smart, kan hjælpe dig med at huske hvor langt du er kommet med en bog.
Derudover findes der også et utal af forskellige typer læselamper, som passer til forskellige situationer, hvor du har brug for lidt ekstra lys for at kunne læse.
Derudover findes der forskellige former for lup, som kan hjælpe hvis bogstaverne bliver for små. Der er faktisk næsten ikke den udfordring, som der ikke findes et hjælpemiddel til.

Så det skal ihverfald ikke være din undskyldning for, ikke at komme igang med at læse.