Købe eller låne?

Det gode ved at være vild med bøger er, at vi har nogle fantastiske biblioteker. På den måde, behøver man faktisk ikke at bruge penge på at læse. Man kan bare låne bøgerne gratis. I det hele taget er bibliotekerne en fremragende kilde til underholdning.

Mit indtryk er, at man glemmer eller måske slet ikke ved hvilke mange tilbud der findes på biblioteket. Som boglæser er jeg flittig bruger af netop bogudlån, som vel er det de fleste forbinder biblioteket med.
Nogen gange overvejer jeg, om jeg heller skal købe frem for at låne. Jeg får ofte bøger i gave, men andre gange køber jeg også bøger.
Nogle bøger vil jeg gerne have stående i min bogreol. Fordi jeg måske har planer om at genlæse dem, eller bare fordi jeg synes de er flotte eller har en særlig betydning. Men andre gange, vælger jeg måske at låne en bog istedet, fordi jeg bare ønsker at læse bogen en enkelt gang. Det er svært at sige hvad der bliver udslagsgivende. Det er måske oftest en mavefornemmelse.

Heldigvis findes begge muligheder, og heldigvis behøver det slet ikke at koste noget, at komme igang med at læse bøger.

En god bog er en god aften

Jeg har altid været vild med at læse. Jeg har faktisk læst bøger lige så lang tid, som jeg kan huske tilbage. For mange, så handler sommeren og sommerferien om, at de har god tid til at læse bøger. Det gør det også lidt for mig. Men jeg tror faktisk at jeg læser mindre om sommeren, end jeg gør på årets øvrige årstider.

Faktisk synes jeg, at efteråret er starten på et godt bogår. Når vejret bliver dårligere, og aftenerne bliver mørke, så synes jeg at man skal trække indendøre, finde en god bog og et lunt tæppe frem. Det er bogsæson for mig.
Jeg har selvfølgelig nogle yndlingsforfattere. Dem prøver jeg altid at få læst deres nyeste bøger. Men jeg forsøger også hvert år, at læse nogle forfattere jeg ikke kender så godt. Hvem ved, måske der pludselig dukker noget op, som jeg også bliver helt vild med. Man kan jo altid håbe. Så det plejer jeg at gøre tidligt på efteråret. Hvis jeg bliver grebet af en bestemt forfatter, har jeg nemlig hele vinteren til at læse mere.

En aften med en god bog, det er en god aften for mig.

Go Aften!

Go Aften og velkommen til min blog!

Jeg hedder Annemette og det her er min nye blog. Det er en personlig blog, hvor jeg vil skrive om de emner der interesserer mig.

Grunden til at den hedder Go Aften er, at jeg satser på at skrive nogle blogindlæg, som man kan læse efter en lang dag. På den måde, kan de forhåbentligt være starten eller medvirkende til en go aften!

Emnerne vil helt sikkert blive mange forskellige. Hvis du har en ide til et indlæg eller et emner, du godt kunne tænke dig at jeg skriver om. Så skal du endelig bare give mig besked. På samme måde er ris og ros også altid velkommen.